SAPPORO RAMEN KITCHEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 312 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sapporo Ramen Kitchen. Meer weten? Ontdek meer

30 jan 2024 om 20:43 Food was good, but delivery was terrible. Took 1.5 hrs, and then the guy first went to the parallel street before finally dropping it off correctly. Not worth the 3.79 you pay nowadays for delivery; should have been a refund instead.
27 jan 2024 om 21:50 Was koud tegen de tijd dat het na 1,5 eindelijk hier was
8 dec 2023 om 21:19 Meer dan 2uur op ons eten gewacht…
28 nov 2023 om 22:42 Eten was op zich ok. Bezorging duurde veel langer dan gemeld bij bestellen. Na 1,5 uur gebeld. Restaurant kon niks zeggen over Thuisbezorgd, daar hadden ze geen contract mee. Bezorger zou al lang weg zijn. Eten was ook bijna koud toen het aan kwam.
15 nov 2023 om 20:16 Took too long and not according to the estimation.
11 nov 2023 om 16:45 Gyozas waren Lekker. Ramen niet echt, grote hompen groente Erin, noodles niet bijzonder, bouillon smaakloos. We hebben alledrie de soep niet eens half opgegeten.
4 nov 2023 om 14:47 Helaas was het eten best afgekoeld toen het aankwam. De Noodles waren niet vies, maar voor dezelfde geld kan je betere kwaliteit krijgen.
30 aug 2023 om 15:57 Perfect ! en heerlijk
13 aug 2023 om 20:35 Toen ik bestelde om 18:24 was de bezorgtijd tussen de 45-70 min. Ben om 20:00 maar zelf mijn eten gaan halen omdat de resterende tijd alleen maar opliep. Nooit meer via thuisbezorgd.
3 jul 2023 om 19:34 Very good service. They called to check my food allergy options.
5 jun 2023 om 20:56 I wrote in the comments I would like no eggs in my food and the food came with eggs and I couldn't eat it. No one helped me, neither from the restaurant, neither from thuisbezorgd.
31 mei 2023 om 10:49 Normaal supertevreden, maar deze keer ziek geworden, voedselvergiftiging. Ik zal hier helaas niet meer bestellen :(