SAPPORO RAMEN KITCHEN

SAPPORO RAMEN KITCHEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 224 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sapporo Ramen Kitchen. Meer weten? Ontdek meer

9 mei 2022 om 20:51 Het eten was echt heerlijk. Wij zullen zeker vaker bij jullie gaan bestellen!
30 apr 2022 om 19:17 Top
24 apr 2022 om 22:36 Heerlijke rijst met salade combi!!
21 apr 2022 om 16:31 eten weinig smaak of kraak
10 apr 2022 om 22:32 Overheerlijke miso soep en fan van de takoyaki. Bij de miso soep wilde mijn vriend extra ei, maar dit konden we niet aanvinken dus hadden we het in de opmerkingen erbij gezet. Kregen we gewoon gratis erbij! Super service.
6 apr 2022 om 19:23 Het was weer héérlijk zoals altijd, dank aan de kok!
3 apr 2022 om 18:53 Voor de tweede keer besteld. Again: ontzettend lekker eten en hele snelle bezorging!
28 feb 2022 om 10:23 Helaas is de bezorger nooit aangekomen, dus moeten we maar eens langs komen om te proeven.
12 feb 2022 om 23:19 Heeeerlijke ramen, net zo lekker als in Japan. Super goed verpakt (soep apart van ingrediënten, eventueel kan je de soep nog zelf opwarmen als het wat is afgekoeld). Zeer smakelijk! Ik ga zeker nogmaals bestellen.
12 feb 2022 om 20:33 Duurde wat lang maar het eten is altijd goed
23 jan 2022 om 13:33 was lekker en smaakte echt authentische